Cel mai mare obstacol din viata ta, esti tu

Cel mai mare obstacol din viata ta esti tu insuti

Felicia Taranu

25 agosto 2018

Cel mai mare obstacol din viața ta, esti tu insuti.

 

 

Te-ai gandit vreodata ca cel mai mare obstacol din viata ta, esti tu? În fiecare zi imi este si mai clar lucrul asta, pentru că l-am văzut de un milion de ori. Oamenii care ar putea realiza ORICE lucru pe care si  l-au propus, dar care nu-și dau permisiunea, sau o dau cu jumătate de inimă. Lipsă de mândrie, de iubire de sine, de ambiție sau uneori de cunoaștere sau, eventual, de orice scuză pe care ei o au pentru a se justifica.

Simplu, dar în același timp complicat, vei gândi. Și este faptul că acei oameni, indiferent de motiv, decid să trăiască o viață «normală» pentru că nu o numesc mediocră. Ei nu sunt niciodată pregatiti să calce pe accelerator, când acceleratorul se află în fața lor și doar cu intinderea piciorului si apasand pe el ar incepe să se bucure de drum la viteză maximă.


Văd acest lucru în multe persoane și chiar în companii pe care le sfătuiesc: nu cred suficient că pot realiza lucruri minunate, că limita este stabilită de ei și nu de mediul înconjurător sau de situație.

Concluzie, cel mai mare obstacol în viața ta ești tu; esti ceea ce te separa de visele tale.

Destinul se poate schimba

Este o chestiune de atitudine și viziune dar, din fericire lucrul asta se poate învăța si poate fi schimbat, suntem maleabili și doar noi putem decide unde vrem să ajungem.

Dacă aceasta este situația ta, întreaba-te:

  • Voi face ceva pentru a-mi atinge obiectivele în viață?
  • Aș putea să imi promit mie insumi să-l realizez?
  • Este dorința mea atat de mare de a realiza lucruri minunate, încât să lansez un plan de acțiune?
  • Voi investi în mine să-mi împlinesc visele?

Dacă răspunsul la oricare dintre aceste întrebări este NU, poate că nu ai atat de multă dorință pe cat crezi ca să iti schimbi viața. Respectabil, dar nu înțeleg o situație de genul asta.

Îi admir mai degraba pe cei care preferă să ceara scuze, decât să ceară permisiunea și care pune totul din partea lor sa obtina ceea ce vor.

Am vrut de mult timp să lansez un nou proiect pe care mulți dintre voi mi-ati cerut în mod repetat și că nu mai puteam să aman lucrul asta.

A sosit timpul să va ajut sa calcati pe accelerator cu mai multă forță ca oricând si să avansati la un alt nivel in viata voastra. Este vorba despre a va trezi dorința de a face ceva diferit și desigur, si voi sa fiti dispusi sa va pune-ti carnea la saramura pentru a va indeplini dorintele, pentru că dragi prieteni, minuni nu există, iar dacă vreti sa obtineti ceva mai bun, trebuie să va implicati cu trup si suflet .

În luna septembrie 2018, Academia Femeilor Antreprenoare Online isi deschide portile pentru prima editie si  vă va ajuta să vă rupeți tiparele de comportament si de gandire ca să străluciți cu propria voastră creativitate si  forta.

Oportunitatea voastra este aici: Academia Femeilor Antreprenoare Online

Fă-mi o favoare și fa-ti-o si tie, daca esti 100% ca vrei sa iti schimbi viata in mai bine înscrie-te, pentru că mă bucur să te ajut, dacă nu mai bine nu-ți pierde timpul.

Aminteste-ti  în fiecare zi că, atunci când urmaresti  ceea ce iti  doresti cu adevărat în viața ta, nu este un lux. Este dreptul tau!

Te invit sa urmaresti pagina mea de facebook.In fiecare zi fac publicari despre marketing online, vanzari, multilevel, dezvoltare personala

LIVE IN FACEBOOK

Facebook Live cu Felicia

DESCARCA EBOOK-UL GRATIS

IN LUCRU

Urmareste-ma pe Facebook

Probabil te intereseaza si aceste articole….

No se encontraron resultados

La página solicitada no pudo encontrarse. Trate de perfeccionar su búsqueda o utilice la navegación para localizar la entrada.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *