Personal branding? Primii pasi spre succes

Personal Branding

Felicia Taranu

25 agosto 2018

Cum sa construiesti un Personal Branding de succes?

Crezi ca este important sa ai un  Personal Branding? Chiar dacă nu știi, ai deja un branding . Orice persoană cu profil profesional într-o rețea socială are deja implicit o marcă personală. Următorul pas pentru a începe brandul tau personal este gestionarea acelui brand personal. Există multe elemente care sunt esențiale atunci când începi să iti administrezi marca personală. Le voi împărți în două tipuri: Intangibil și definit. Intangibilele sunt cele care nu le putem vedea cum ar fi dorința de a ne imbarca în această odisee profesionala fantastica sau timpul pe care doresti să dedici pasiunii tale. Iar cele definite sunt acele elemente tehnice de care avem nevoie pentru a gestiona marca personală, cum ar fi fotografiile profesionale ale tale sau profilurile tale pe diferite rețele sociale.

INTANGIBIL

Dorintele . Sunt fundamentale si primordiale Dacă nu există dorință, nu este nimic. Motivarea este forța care îi determină pe antreprenori să continue lupta pentru visurile lor. Te avertizez, nu e un drum ușor. Antreprenoriatul este foarte înfricoșător, dar satisfacția la locul de muncă crește enorm. Prin antreprenoriat devii o ființă total independentă. Esti stapana si responsabila triumfelor tale, dar si a esecurilor tale. Eu invit pe toată lumea să-și creeze brand-ul personal și să isi faca propria afacere, dar vreau ca oamenii să fie realisti cu situația lor și este mai bine să nu incepi o afacere decât o întreprinzi ceva in bataia vantului. Vreau să fii pe deplin pregătita pentru această cale și, dacă crezi că esti, să mergem mai departe.

Timpul și banii sunt două elemente care merg din ce în ce mai mult mana în mână. Timpul este cea mai scumpă monedă care există și în fiecare zi ne luptăm pentru că timpul nostru este din ce în ce mai costisitor. Dacă esti la inceput de drum antreprenorial, este posibil să nu ai foarte mulți bani pentru a efectua diferite acțiuni în cadrul afacerii tale. Nu iti face griji, tot ce trebuie să faci este să iti petreci mai mult timp efectuand actiuni.Va fi un drum mai lent dar nu imposibil.

Frica. Fiecare ființă umană are limitări, temeri și îndoieli, ceea ce ne face să fim unici și irepetibili. Dacă întâlnești pe cineva ce nu ii este frica,sa iti ridice suspiciuni. Daca există o teamă de ceva înseamnă că există și posibilitatea de a o depăși și nu există un sentiment mai bun de motivatie decat cel de a invinge lasitatea. Aminteste-ti că pentru a fi curajoasa trebuie să iti fie frică.


 

DEFINIT

Fotografii. Unul dintre obiectivele pe care trebuie să le iei în considerare atunci când gestionezi marca personală este de a rupe barierele create de noile tehnologii în rândul oamenilor. Fotografiile sunt un instrument esențial pentru acest lucru. Fa-i să te vadă ca o persoană reală, fără artificii sau scuturi. Naturalitatea va atrage oamenii. Nu crea un personaj fictiv, fa-i să te urmeze pentru cine esti și pentru munca ta.

Logo-ul. Acesta va fi primul element pe care majoritatea clienților tai potențiali îl vor vedea. Sigla trebuie te însoțească și să-ti consolideze caracterul și personalitatea. Acesta va fi elementul vizual cel mai important și de aceea trebuie să ai răbdare în crearea sa.

Web. Acesta va fi «casa ta» pe internet, și, dacă lucrezi bine la ea, va fi cel mai bun vânzător. Scopul tau în ceea ce privește site-ul tau va fi transformarea acestuia într-un agent de vânzări care lucrează 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Este atât de simplu și complex în același timp.

Retelele Sociale.Rețelele sociale sunt acolo unde vei desfășura majoritatea acțiunilor de marketing pe internet. Fiecare rețea socială trebuie tratată diferit. Nu este același lucru de a posta pe Linkedin sau pe Instagram. Ține cont de acest lucru, astfel încât acțiunile tale să fie mai precise.

Toate acestea sunt elementele principale pentru a începe brandul tau personal. Acesta este doar începutul gestionării brandului tau personal. Gestionarea brandului va deveni o sarcină zilnică, si dacă va fi neglijată, va determina o scădere a numărului de persoane ce te urmaresc sau a clienților

Te invit sa vizitezi pagina mea de facebook unde postez zilnic sfaturi despre marketing online, vanzari, multilevel si dezvoltare personala.

«Cel mai mare obstacol in viata ta esti chiar tu insuti»- un articol care te face sa reflexionezi de ce inca nu esti un antreprenor si continui sa implinesti visurile altora. Citeste aici

LIVE IN FACEBOOK

Facebook Live cu Felicia

DESCARCA EBOOK-UL GRATIS

IN LUCRU

Urmareste-ma pe Facebook

Probabil te intereseaza si aceste articole….

No se encontraron resultados

La página solicitada no pudo encontrarse. Trate de perfeccionar su búsqueda o utilice la navegación para localizar la entrada.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *