Workshop Practic

Creeaza un

PLAN EDITORIAL STRATEGIC

ce te ajuta sa-ti construiesti UN BRAND si o comunitate implicata care sa fie interesata de ceea ce oferi.

Alege data care ti se potriveste sau participa la amandoua

21 Octombrie 2022 ora 19:30 – 21:30

25 Octombrie 2022 ora 10:30 – 12:30

Workshop online pe Zoom

Numarul maxim de participanti – 20

Acest Workshop este pentru tine daca…

Folosesti retelele sociale pentru a promova o afacere si iti doresti sa-ti administrezi contul de instagram intr-un mod profesional

Pentru cine nu este acest workshop…

Nu este pentru tine daca nu ai timp sa-ti gestionezi retelele de socializare sau daca nu ai o afacere.

IN ACEST WORKSHOP VEI INVATA SA ITI FACI

MANUALUL DE BRANDING

– Stabileste clientul ideal

– Cum sa-ti faci un branding

 

UN PROFIL ATRAGATOR

– Creeaza-ti o biografie atragatoare

– Pregateste un link corect pentru biografie

 

PLANUL EDITORIAL

– Crearea continutului pentru o luna

– Tool-uri care te ajuta in crearea continutului

 

Un Workshop Practic de unde pleci cu un plan editorial strategic, pentru o luna si care te va ajuta sa scapi de grija zilnica “astazi ce sa public?”.

Sunt Felicia Taranu

Sunt marketer. Ajut antreprenorii sa se faca vizibili in online si sa-si vanda serviciile. Am fost si eu ca tine, cand publicam si nu intelegeam de ce nu am rezultate. De aceea iti inteleg frustrarea. Este dureros cand iti pierzi timpul, sa creezi postari minunate si de valoare, insa nu reusesti sa primesti like-uri, comentarii, sa-ti cresti numarul de followers, sa faci vanzari si sa-ti cresti afacerea. De aceea am inceput sa caut secretele continutului, care este continutul care vinde si trezeste interesul urmaritorilor. A fost un drum lung, am cumparat multe cursuri, am citit zeci de carti si am reusit sa aflu care erau greselile pe care le faceam.

Acum rezultatele mele s-au schimbat si vreau sa le schimb si pe ale tale.

Asa arata vizualizarile mele in story si cresterea mea in Instagram

AI INTREBARI?

Cand este webinarul?

Primul webinar este pe 21 Octombrie 2022 la ora 19:30 pana la 21:30. Iar al doilea este pe data de 25 Octombrie la ora 10:30 pana la 12:30. Este acelasi webinar, iar tu poti participa la amandoua. Insa la al doilea doar poti asista si sa inveti din intrebarile participantilor.

De ce nu ai oferta?

Nu vreau sa insult inteligenta nimanui. As fi putut spune ca acest workshop are o valoare de 570 de euro si acum il scot la vanzare cu o oferta la doar 39 €, insa si tu si eu suntem constiente ca este doar marketing. Pur si simplu asta este pretul care eu consider ca valoreaza informatia.

Se inregistreaza workshopul?

Da, se inregistreaza si il vei primi dupa 24 de ore pe email avand acces la el pe viata.

Nu ai bonusuri?

Ba da, am 2 bonusuri si o surpriza. Sunt doua ebook-uri pe care le vei primi o data cu inregistrarea webinarului. Ebook “Clientul Ideal” . Ebook “Indragosteste-ti urmaritorii prin cuvinte”. Surpriza o voi dezvela doar celor prezenti la webinar si nu va fi inregistrata, asa ca incearca sa fii prezenta.

Pot astepta sa cumpar intrarea in ultimele zile?

Te sfatuiesc sa nu faci asta pentru ca sunt doar 20 de locuri disponibile si sper sa se ocupe cat mai repede.

Ce primesc in pretul asta?

Intrarea la workshop, de unde vei pleca cu un plan editorial pe o luna.  Vom vedea cum sa-ti creezi un manual de branding, un profil atragator si idei de continut pentru o luna. Dupa webinar vei primi inregistrarea si cele doua ebook-uri de bonus. De asemenea poti participa la ambele webinarii. Intr-un cuvant vei scapa de stresul ” Astazi ce mai public”, cel putin pentru o luna. Este un webinar practic, asa ca vei lucra impreuna cu mine si ceilalti participanti.