Felicia Taranu

Marketing Expert

 

Aboneaza-te la newsletters! De luni pana vineri trimit “sfaturi de doi bani” pe care sa le aplici rapid in afacerea ta ca sa obtii rezultatele dorite. Vorbesc despre retelele sociale, marketing, publicitate si copywriting.Pe deasupra vei primi toate materialele mele gratuite inainte ca sa le fac publice. Fa parte din lista mea VIP.

Rezerva o CONSULTANTA 1-1

Consultanta 1-1

Descoperă potențialul maxim al rețelelor sociale cu o Consultanță 1 la 1! Într-o oră, obții sfaturi concrete și strategii eficiente. Hai să conturăm împreună strategii personalizate și să facem fiecare postare să conteze. Rezervă acum!

Biblioteca de RESURSE GRATUITE

 

Biblioteca de marketing

Biblioteca de Marketing, un colț virtual dedicat creșterii afacerii tale! Iti ofer acces exclusiv la o gamă variată de materiale de marketing, vei găsi un adevărat arsenal de instrumente strategice și resurse utile, disponibile pentru descărcare gratuită si imediata.

Asculta PODCAST-UL Laboratorul de marketing

PODCAST- LABORATORUL DE MARKETING

Podcastul, este locul unde strategiile devin povești și unde secretele succesului se dezvăluie la fiecare episod! Ascultă pentru a învăța de la experți, a descoperi povești de succes și a transforma marketingul într-o aventură captivantă. Hai sa vezi ce am pregatit!