REELS LIKE A PRO

💥 Crește-ti vizibilitatea, engagementul și impactul conținutului tau cu Reels..🎬

aDacă ești antreprenoare și îți dorești să-ți faci afacerea vizibilă pe Instagram, atunci ai ajuns în locul potrivit. Acest program îți va arăta cum să creezi reels-uri captivante, sa treci de frica camerei si sa construiesti o comunitate activa interesata de ceea ce faci. Transforma-ti contul de Instagram intr-un magnet de clienti.

Simți că frica de camera și conținutul lipsit de impact îți Sabotează Potențialul?

Știu cum este să vrei să creezi conținut video captivant și apoi să simți un val de îndoială împingându-te înapoi. Am trecut si eu prin aceasta faza cand încercam să ma expun pe rețelele de socializare, dar frica de a fi judecată ma ținea în umbră. Realitatea este că această frică și aceste bariere pot ține în loc potențialul tău și posibilitățile de a-ți atinge obiectivele.

Poate ai avut momente în care ai încercat să creezi reels-uri, dar in final totul părea să nu fie insuficient de interesant. Acesta este un semn clar că frica și lipsa de cunoștințe te împiedică să te exprimi și să creezi conținut care să atragă și să conecteze.

Este o luptă în interiorul tău. Pe o parte iți doreșți să fii remarcată și să atragi clienți pentru afacerea ta, însă pe altă parte, nu știi ce să publici, ți-e frică să te expui și să dai play pe cameră, nu ești mulțumită de aspectul tău și mereu amâni, nu știi să editezi pentru a oferi reels-uri captivante. Toate aceste probleme te fac să pierzi clienți în fiecare zi și să-ți pui visul și obiectivele tale pe pauză.

 

Schimbarea iti bate la usa. Deschizi?

Sunt Felicia Taranu, experta in marketing online si pasionata de crearea continutului digital.

In peste 6 ani de experiență, am adunat cunoștințe in marketing si retele sociale. Misiunea mea este  sa ajut femeile sa faca schimbarea necesara pentru a-și transforma pasiunea în conținut de impact, depășind barierele, invingand fricile și construind o prezența autentica pe rețelele de socializare. 

 

Am vazut persoane care se blocau, uitau ce aveau de spus, transpirau si ramaneau fara aer cand trebuiau sa faca un video, deci stiu prin ce poti trece si cat este de frustrant pentru tine ca nu te poti elibera de toate aceste frici care te invaluie si nu iti permit sa arati lumii stralucirea ta.

Dar crede-ma, fiecare zi în care amâni începutul aventurilor tale cu reels-urile este inca o zi în care ramai în umbra potențialului tău. Gandeste-te doar la  posibilitățile nerealizate, la conexiuni neexplorate și la succesul care stă incatusat în spatele temerilor tale.

Cât de multe oportunități ți-ai lăsat să treacă pe lângă tine din cauza fricii de a te pune în fața camerei? Fiecare video pe care ai evitat sa-l inregistrezi și fiecare idee nerealizată sunt doar picturi din acel ocean de potențial pe care nu ai reușit să-l explorezi.

De asemenea iti inteleg provocările pe care le întâmpini în crearea și promovarea conținutului pe Instagram. Crearea continutului poate fi o munca complicata, daca nu stii ce faci, ce sa creezi si cum sa creezi. Daca ar fi usor, toata lumea ar avea rezultate, nu crezi?

Imagineaza-ti pentru un moment ca ai  in fiecare zi cate o idee pentru reels, ca esti sustinuta sa-ti invingi teama, ca ai toate instrumentele la indemana ca sa ascunzi ce nu te-a sedus inca la tine, ca stii sa editezi ca un pro si stii secrete care te ajuta sa ajungi cu continutul tau in fata oamenilor care vor sa cunoasca produsele tale.

Nu mai aștepta, acționează acum!

Vreau să-ți vin în ajutor și să-ți transform visurile în realitate!

Daca imi permiti sa-ti dau mana si sa te ajut,  promisiunea mea este sa te eliberez de frica de camera, sa te invat sa creezi continut de calitate si sa incepi sa-ti construiesti o comunitate loiala care va fi interesata in afacerea si produsele tale.

Uite ce am pregatit pentru tine…..

 

REELS LIKE A PRO

Un program unic care are puterea sa te scoata din anonimat.

Uite ce simt, ce cred si ce spun oamenii care au probat programul Reels Like a Pro

Beneficiile Exclusive ale Cursului Reels Like A Pro

Elevându-te dincolo de teme și restricții, cursul meu este poarta către o lume a posibilităților nelimitate în domeniul conținutului video. Prin finalizarea acestui curs, vei ramane cu o serie de avantaje și resurse care te vor propulsa către vârfurile succesului în mediul online:

🎥 Măiestria Reels-urilor: Vei stăpâni arta creării reels-urilor captivante care atrag și fidelizeaza audiența ta, făcându-te să ieși în evidență.

📐 Tehnici Avansate de Editare: Vei învăța cum să editezi videoclipuri profesionale, utilizând instrumente precum CapCut, pentru un conținut video cu adevărat memorabil.

🌟 Creativitate și Impact: Vei dezvolta abilități esențiale pentru a transforma ideile în conținut intr-un video magnetic, cu ajutorul efectelor vizuale care vor captiva audiența.

🚀 Dezvoltarea Prezenței Online: Vei depăși fricile de cameră și vei construi o prezență online autentică și încrezătoare.

📈 Creșterea Audienței: Vei învăța strategii pentru creșterea numărului de urmăritori și pentru atragerea unei audiențe devotate prin conținutul tău captivant.

📊 Strategii de Branding: Vei descoperi elemente esențiale ale construirii unui brand memorabil pe Instagram, ceea ce va contribui la autenticitatea online.

💰 Maximizarea Potențialului Publicitar: Vei învăța cum să creezi conturi publicitare și campanii eficiente pentru a-ți promova conținutul și a crește vizibilitatea.

🤝 Conexiuni și Suport: Vei fi parte dintr-o comunitate activă pe WhatsApp, unde poți să interacționezi cu colegi pentru feedback și sprijin continuu.

📅 Flexibilitate: Accesul la resurse și conținutul cursului este disponibil timp suficient, astfel încât să poti învăța in ritmul tău.

👩‍🎓 Certificat de Participare: După finalizarea cu succes a cursului, vei primi un certificat de participare care atestă noile  tale abilități și cunoștințe.

Parcurgerea acestui curs nu este doar despre acumularea de cunoștințe, ci despre transformarea într-un creator de conținut video, cu adevărat puternic. Este timpul să-ți așezi bazele pentru o prezență online impresionantă, cu conținut care rămâne în mintea și inimile urmăritorilor tăi. Ia decizia astăzi și începe-ți călătoria către succesul în mediul digital!

Intrebari frecvente

Pentru cine este acest program?

Pentru cei care au o afacere si vor sa o promoveze in online cu ajutorul instagramului folosind formatul reels.

Cat timp dureaza programul?

Dupa cum se vede sunt mai multe pachete. In functie de ceea ce alegi poate dura mai mult sau mai putin. Cel gratuit dureaza 5 zile. Pachetul Silver pentru incepatori, dureaza 14 zile. Pachetul Gold, nivel intermediu, dureaza 21 de zile. Pachetul Diamond, pentru avansati, dureaza 30 de zile. Si pachetul Premium, dureaza doua luni.

 

Am suport pe perioada cursului si dupa?

Depinde de pachetul ales. In pachetul Free si Silver, nu ai suport. Insa in celelalte pachete, ai suport pe whatsapp. In programul Premium ai suport atat pe whatsapp cat si pe email. 

In ce format primesc continutul?

Continutul il gasesti  in format video si pdf.

Voi primi factura la cumpararea unui pachet?

Sigur. Daca ai nevoie de factura, imi scrii un email cu datele societatii si iti eliberez factura in maxim 48 de ore.

Ce garantii am ca o sa-mi functioneze?

Înțeleg că vrei să fii sigură că investiția ta în Cursul Reels Like a Pro este una înțeleaptă. În lumina acestei îngrijorări, iți ofer siguranta că rezultatele reale sunt posibile și transformarea este la îndemâna ta.

Atunci când începi acest curs, nu doar că dobândești acces la informatii de valoare, ci și la oportunitatea de a dezvolta abilități în mod semnificativ. 

Fără Riscuri, Doar Oportunități:

Eu cred în puterea informației transmise, iar asta înseamnă că tu ești protejată. Dacă, după 7 zile de la începerea cursului, constați că acesta nu a contribuit la creșterea abilitatilor tale iti voi  restitui integral suma investită cu conditia sa imi demonstrezi ca ai pus in practica tot ce ti-am indicat in curs.

Fiecare moment petrecut învățând și aplicând este o investiție în propriul tău succes. 

Am acces pe toata viata la cursuri?

Depinde de pachetul pe care il alegi. Doar pachetul Premium ofera accesul Life Time. Restul pachetelor are termen limitat.

Pachetul Free- 1 luna

Pachetul Silver – 2 luni

Pachetul Gold – 3 luni

Pachetul Diamond – 6 luni

Pot plati in rate?

Nu. Din pacate trebuie sa platesti suma totala intr-o singura tranzactie.

Am acces imediat la cursuri?

Depinde. Daca cumperi unul din pachetele care nu au data de incepere, atunci ai acces imediat. Insa daca optezi pentru unul din pachetele care are data de incepere, cursul se va deschide la data stabilita chiar daca il cumperi mai inainte.

Ce se intampla pe grupul de whatsapp?

Uiii. Asta este o buna intrebare. Pe scurt, aici se intampla magie. Pe larg….

In afara de promovare, practicarea lipsei de respect si empatie, restul cam orice este permis.

Acum depinde in ce grup vei intra, deoarece fiecare pachet are grupul lui. Sunt pachete care au activitati de grup si pachete care nu au. Doar pachetele Gold, Diamond si Premium au activitati de grup. Cel Free si Silver, nu au activitati. 

Insa pe grup gasesti sustinere, oameni care au aceleasi obiective ca si tine, impartasesti experiente, primesti feedback, poti face live in colaborare, apartii unei comunitati. Toate astea sunt numai beneficii, crede-ma! Nu subestima puterea grupului.

Nu esti decisa? Ai intrebari?