EBOOK GRATUIT

COPYWRITING PENTRU RETELELE DE SOCIALIZARE

Învață să scrii în mod persuasiv și crește-ți vânzările datorită copywriting-ului care transformă urmaritorii în clienți 365 de zile pe an.

 

Descarca Ebook- ul Gratuit!!!

UITE CE VEI GASI IN ACEST EBOOK GRATUIT

Pregătește-te să-ți accelerezi succesul cu ajutorul copywriting-ului…scrie texte mai repede și mai usor.  Stăpânește secretele si formulele pentru a crea texte persuasive care vand produsele si serviciile tale.

Pregatiri pentru a scrie un copy care fascineaza

Metode si formule de Copywriting

 

Exemplul unei postări scrise bine și a uneia scrise greșit

Cele mai bune platforme pentru a pune în practică aceste metode

ACEST EBOOK ESTE PENTRU TINE DACA..

  • Îți câștigi existența oferindu-ți experiența sau cunoștințele pe o anumită temă și aspiri să ajungi la noi clienți și să-ți îmbunătățești  vânzările.

 

  • Ai un magazin online unde vinzi produse, iar descrierile ti se pare greu de scris sau nu capteaza atentia potentialilor tai clienti.

 

  • Esti community manager, blogger sau freelancer într-un sector în care textele și comunicarea sunt de o importanță vitală.
  • Vrei să trăiești scriind și să fii copywriter profesionist, dar nu știi de unde să începi pentru a înțelege rapid în ce constă textele care vand.

 

  • Cauti să-ti consolidezi propriul brand personal pe Instagram, YouTube sau orice altă platformă pentru a obține o sursă de venit.

 

  • Lucrezi pentru altcineva si trebuie sa te vinzi, sa convingi cu ideile tale si sa scrii texte care sa-i motiveze pe cei din jur sa realizeze anumite actiuni.