VREI SA DEVII UN EXPERT CUNOSCUT  PE TIKTOK SI SA ATRAGI CLIENTI CU PORTOFELELE DESCHISE DISPUSI SA TE PLATEASCA MII DE EURO? 

Pentru agentii, terapeuti, coach, mentori, freelancers care isi iau afacerea in serios

Consider ca vrei sa stii mai multe despre mine

Felicia Taranu

ma numesc si sunt specialista in marketing digital si social media. De 6 ani ajut antreprenorii sa-si creasca afacerile in mediul online cu ajutorul retelelor de socializare.

Insa nu intotdeauna a fost asa. Am plecat din tara cand aveam 22 de ani. Dupa ce am colindat prin mai multe tari m-am stabilit in Spania unde am locuit 18 ani. Acolo am avut un “lant” mic format din 3 ateliere de croitorie. In urma cu 6 ani, din greseala am descoperit marketing-ul digital si a fost dragoste la prima vedere. Datorita acestei pasiuni care s-a transformat in afacere, am reusit in pandemie sa renunt la vechiul business, sa traiesc doar din online si sa ajut si pe altii sa faca acelasi lucru.

In fiecare luna ma contacteaza sute de persoane care vor sa-si construiasca un brand solid in online cu ajutorul Tiktok-ului sau/si a Instagram-ului.

Este si visul tau sa poti trai din afacerea ta online, nu-i asa?

Sunt pregatita sa te invat cum sa faci asta. Esti la momentul si la locul potrivit.

 

CE POATE FACE TIKTOK PENTRU TINE SI AFACEREA TA?

Hai sa-ti arat o singura imagine care face mai mult decat 1000 de cuvinte

Aceasta imagine este scoasa de pe site-ul tiktok-ului. Poate nu intelegi foarte bine ce reprezinta, dar hai sa-ti explic.

TikTok in doar 4 ani a reușit să depășească un miliard de utilizatori (Un miliard de oameni activi în fiecare zi pe rețeaua de socializare), Instagram a intarziat 8 ani, de două ori mai mult.

Ca si factor important pe care il observam in imagine, este timpul in sesiune. Tu ce iti doresti? Sa te vada oamenii, sa te descopere, sa te gaseasca si sa te asculte, nu-i asa? Pe ce platforma crezi ca te vor asculta cel mai mult? Imaginea iti da raspunsul!

Singura retea de socializare care bate toate recordurile

 

 • Timp de utilizare mai lung pe sesiune, 45,8 minute în medie
 • Timp de utilizare mai lung pe lună, cu peste 20 de ore în medie pe zi per persoană.
 • Aplicația cu cea mai mare implicare (17,96% pe TikTok vs 3,96% pe Instagram)
 • Cea mai descărcată aplicație în 2021 din toate magazinele.
 • Prima aplicație care nu este de la META și depășește 3 miliarde de descărcări
 • As putea continua cu statisticele, dar cred că nu este cazul să spun mai multe…

De ce sa ma alegi ca si mentor?

Daca nu iti place sa dansezi si sa te maimutaresti ,nu se potriveste cu afacerea si personalitatea ta, nu iti face griji deoarece nu este modul meu de a lucra cu toate ca nu inchid usa acestui tip de continut. Chiar sunt afaceri carora li se potriveste si nu este nici o problema, deoarece Tiktok este o platforma diferita de restul si este loc pentru toata lumea.

Ofer abordări personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor tale specifice. Nu promovez o soluție generică, ci construiesc strategii eficiente pe baza a ceea ce ai tu nevoie.

Fie că ești coach, terapeut, consultant, trainer, freelancer sau reprezentant al unei agenții, știu cum să  fac să te remarci în ochii celor care contează pentru tine.

Nu vei fi lăsata să te descurci singura. Te ghidez pas cu pas, oferindu-ți suportul necesar pentru a-ți atinge obiectivele pe TikTok.

  În concluzie, nu am intentia să te agățăm, ci să îți ofer instrumentele și cunoștințele necesare pentru a crește și a prospera în mediul digital, indiferent de domeniul tău de activitate.

  Contact:

  info@feliciataranu.com