Obtii rezultate din marketing online? Incerci tot ce stii dar esti aproape la capatul resurselor economice si inca nu poti obtine venituri suficiente pentru a putea trai din afacerea ta online?Cu alte cuvinte, acest articol te asigur ca te intereseaza.

Antreprenoriatul și a fi antreprenor digital este una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am putut face pana acum. O alegere care mi-a adus multe satisfactii si bucurii.
Deși se pare că atunci când vorbim despre crearea unui brand personal, totul este simplu și ne putem îmbogăți peste noapte, in realitate nu este chiar asa.

Și astăzi vreau sa va povestesc ce se intampla in spatele scenei sau a cortinelor. :))

In cazul in care ma urmăresti de mai mult timp, probabil știi că trăiesc de aproape 3 ani din afacerile online, iar acum 12 ani a fost prima data cand am probat gustul antreprenoriatului. De fapt, am început in internet din vina unei companii multilevel care m-a facut sa ma indragostesc de produsele lor. Si imi doream sa fac afacerea online pentru ca nu ma vedeam mergand din casa in casa sa vorbesc cu oamenii.
Am inceput sa invat si in momentul de fata am o scoala de marketing online micuta :)) cu cateva sute de elevi.

A face marketing online este bine plătit si ne permite să avem libertatea de a lucra cu un orar flexibil si de acasa sau din orice parte a lumii.

1 – Iti voi spune, din experiența mea, care sunt cele 3 motive pentru care crearea unei afaceri digitale este destul de lenta.

2. Mai tarziu, iti voi oferi informatii cu privire la situatia actuala pe internet si retelele de socializare si ce oportunitati noi sunt deschise datorita acesteia.

3 – În cele din urmă, iti voi vorbi de profesia viitorului.

 

În primul rând: 3 motive ce fac ca afacerile online sa aiba nevoie de   timp și efort.

Desigur, atunci când te-ai gândit să faci ceva al tau a fost pentru că ai simțit o nemulțumire foarte mare față de locul de muncă sau de ceea ce faceai. Ai vrut să-ti recuperezi libertatea, să ai mai mult timp si să nu te mai îngrijorezi in privinta banilor…

Dar antreprenoriatul și noile proiecte nu se realizează peste noapte.

Există 3 factori care, în mod clar, condiționează călătoria unui antreprenor online și sa nu fie cea mai directă, scurtă și rapidă modalitate de a trăi din Internet.

 

 1. Timpul: o cursă pe distanța lunga?

 

Este un drum lung și lent, satisfăcător si nu este suficient să depui tot interesul si vointa pentru un  timp scurt.

Acest lucru nu funcționează așa.

Antreprenoriatul on-line este mai mult decat un maraton. Trebuie să ai o mare capacitate de a accepta frustrarea, rezistența și, mai presus de toate, trebuie să fii tenace.

Poate că ai o lună, două sau chiar trei (sau mai multe!) de cand creezi conținut, lucrezi la vizibilitatea marcii tale, la creșterea numărului de abonati in lista de email și nimic. Vânzările nu apar sau, poate nu sunt suficiente, ca sa te ajute să te relaxezi puțin.

Este normal, pentru că aceasta este o cursă pe distanța lunga care iti pune la încercare rezistența. Rezultate vor fi, dar nu vor fi de la o zi la alta.

2. Bani: antreprenoriatul este sinonim cu investiție

Din experiența mea, cu cât este mai mare investiția în bani, cu atât investiția va fi mai mică în timpul de asteptare. Asta se datoreaza investiției economice care ii va da viteză proiectului.
De aceea ar trebui …sa investesti în vizibilitate.

Poti avea cele mai bune produse, să fii cel mai bun din sectorul tău sau să împărtășești cele mai valoroase informatii, dar la ce iti foloseste … dacă nimeni nu te cunoaște? La nimic.  Doresti sa-i atasezi un turbo proiectului tau și să reduci timpul necesar pentru a crea un brand de valoare? In acest caz va trebui să investesti în publicitate, să te faci cunoscut iar asta inseamna să investesti bani.

Investește în formare profesionala: dacă nu vrei să investești timp pentru a invata singur de la zero, trebuie să apelezi la cei care au deja o experienta, să plătești pentru cursurile lor și să înveți de la ei. Acest lucru iti va economisi mult timp si mult efort.

 Investeste în platforme, programe si aplicatii: puteți să vă construiți proiectul, cheltuind 0 € in unelte de lucru, dar  calitatea și capacitatea de creștere, clar vor fi mult mai reduse. Calitatea este scumpă dar dacă doresti să trăiesti cu adevărat din proiectul tau, va trebui să pui banii la bataie, sa plătesti un hosting bun, o platforma de email marketing si de automatizare, etc

Eu am facut-o . Așa că am investit în anunțuri Facebook, m-am instruit cu cei mai buni și am cumparat cele mai bune programe de pe piață inca din prima zi …

Și asta mi-a permis să ajung unde sunt astăzi. Nu regret nimic.

Dar să continuăm cu al treilea factor care face ca această cale să fie mai lentă decât altele care există in actualitate.

 

3. Învățare: trebuie să te clonezi

Tocmai ai început un proiect, dar inca nu ai nici un venit, astfel încât nu iti poati angaja o echipa carora sa le delegi sarcini … atunci ce te asteapta?
Exact … trebuie sa te clonezi.

Trebuie să inveti zeci de abilități de la început:
Este indicat să știi cum să scrii și sa o faci si bine, nu iti foloseste de nimic sa ai un produs bun, dacă nu știi cum să-l vinzi. Deci, trebuie să te formezi în copywriting.

Vine vremea sa te faci vizibila… așa că va trebui să înveți sa creezi campanii pe Facebook, anunțuri pe Instagram și, poate chiar, în Google AdWords.
Știi, trebuie să inveti cum să cumperi trafic …Și când scrii un articol pe blog nu uita că trebuie sa ii placa prietenului nostru Google, daca nu, nu iti va fi de nici un ajutor. Aseaza-te bine, ca sa nu ametesti pentru că trebuie să înveti SEO pentru a-ti optimiza conținutul.

Vrei sa vinzi?

Deci va trebui să înveți cum se fac pâlniile de vânzăre, și cum nu ai sa doresti sa le faci in fiecare zi manual, va trebui să știi cum se automatizeaza, landings, email-uri …
Și nu uita de partea audiovizuală! Dacă doresti să faci un podcast, video sau de a crea bannere … trebuie să domini înregistrarea și editarea acestui tip de conținut (ceea ce include sa cunosti si sa stapanesti programe de editare …)

Și aș putea continua cu designul, managementul rețelelor de socializare,  web design …
După cum poti vedea, trebuie să dobândesti calificari în toate domeniile care intră în jocul unui proiect digital și trebuie să faci totul bine.

Acesta este un sistem de piese în care fiecare trebuie să lucreze și să se potrivească perfect.

Dacă ceva nu functioneaza bine… totul s-a dus pe apa sambetei.
Bine, să trecem la a doua parte a articolului …

 

În al doilea rând: situația actuala pe internet 

Anul asta am analizat un pic situatia și mi-am dat seama că piața sa schimbat și apar noi oportunități în fiecare zi. Iti dau o serie de date, astfel încât să o poti vedea la fel de clar ca și mine:
Știai că 42% din cei 7,593 milioane de persoane care alcătuiesc populația mondială sunt utilizatori activi ai unei rețele sociale?

Unul din doi din intreaga lume isi creaza 11 conturi noi in rețelele de socializare.
Facebook și Instagram au 2967 milioane de profiluri.
Majoritatea afacerilor actuale știu că au nevoie de rețele sociale pentru a supraviețui.
Și este faptul că 81% dintre i folosesc rețele sociale pentru a obține vizibilitate sau a atrage noi clienți.
Comerțul electronic a crescut cu 25%. Iar numărul crește.

Toate întreprinderile trebuie să vândă. Nu există nici o îndoială.
În plus, au nevoie de contacte noi, clienți noi și toate la cel mai mic preț posibil. Acest lucru nu sa schimbat de-a lungul anilor.

«Am devenit experta în achiziționarea traficului online pentru a obține vânzări și contacte la cel mai mic preț posibil».Sună bine?

Mergem la ultimul punct și îți spun mai multe ….

În al treilea rând: o nouă profesie apare, cea de Marketer Digital 

Marketingul online fără îndoială, o profesie de VIITOR care se deschide în fața unei lumi de posibilități.
Este o piață cu multă cerere.

Amintiți-vă că toate companiile au nevoie de clienți noi, că jumătate din populația lumii se află pe rețele sociale și  cumpara din ce în ce mai mult online.Mulți dintre clienți sunt dispuși să investească banii necesari în schimbul soluționării problemei mari de lipsă de clienți și vânzări.
Este o profesie pe care o puteți desfășura oriunde în lume. Veți avea nevoie de un computer și de o conexiune la internet.

Mie acest lucru mi-a dat libertate și m-a făcut fericita.

Suntem într-un mare ocean albastru, care este foarte puțin exploatat și din care numai cei care se vor adapta schimbarilor vor putea profita.
Aș vrea ca unul din acești oameni să fii tu …De aceea te invit la primul workshop gratuit, unde iti voi arăta calea directă de a deveni un Antreprenor Digital și sa poti trăi din Internet.

 

Aceasta ar putea fi noua ta profesie cu care să generezi venituri sau sa-ti dezvolti o afacere de succes in internet.

Ne vedem?Este timpul să începi să-ti investesti timpul și efortul pentru a obține viața dorită.

 

 

REZERVA-TI LOCUL👇👇👇