WORKSHOP

Cum SA SCRII TEXTE PERSUASIVE cu care sa-ti cresti interactiunea pe retelele de socializare 

Miercuri 7 Iunie si Joi 8 Iunie, de la ora 18:00 – 20:00

Descopera secretele de a face descrieri care ung sufletul cititorului si il determina sa intre in jocul conversatiei pentru a te descoperi si a se alimenta cu experienta ta.

Ofera-i ceea ce-si doreste, iar el va dori sa faca parte din tribul tau.

“Nu spune putin in vorbe multe, ci mult in vorbe putine.”

Pitagora

Ce vei invata in Workshop?

 

Cum sa-ti pregatesti profilul pentru a primi noi followers

 

 

Cunoaste-ti publicul ca sa vorbesti pe limba lor

 

 

Secrete de scriere persuasiva pentru a-ti mari engagementul

 

PENTRU CINE ESTE WORKSHOP-UL?

  • Cei care au o afacere si vor sa-si faca produsele/serviciile cunoscute
  • Cei care isi vand imaginea, influencers
  • Cei ce vor sa-si testeze puterea de influenta
  • Cei ce vor sa-si construiasca o comunitate implicata
  • Cei ce vor pur si simplu sa se joace cu cuvintele

DE CE CONSIDER CA AR TREBUI SA PARTICIPI LA WORKSHOP?

Primesti informatia rapid, in doar 4 ore cat dureaza Workshop-ul.

Este mai mult practic decat teoretic.

Vei conta cu o opinie externa

Vei invata tehnici de persuasiune pozitiva

Vei afla cum sa transmiti mesajul indiferent de formatul ales

Vei gasi tonul cu care vrei sa transmiti mesajul

Vei invinge frica de a nu sti ce sa scrii

Vei descoperi tehnici care iti va usura munca

Te vei imprieteni si vei adora cuvintele

 

 

 

 Sunt Felicia Taranu, pasionata de marketing, comunicare, retele de socializare. Fiecare zi este o noua oportunitate de a invata ceva nou din tot ce ma pasioneaza. Evolutia mea urmeaza acesti pasi: ma informez, aplic, gresesc, cad, ma ridic, invat si o iau de la capat. Nu sunt bogata(inca :)),nu detin formula de a castiga sute de mii de euro, insa te pot invata sa faci cateva sute de euro in plus daca asta este si dorinta ta.

Hai sa te invat cum sa scrii pentru a atrage oamenii potriviti si cum sa-i convingi sa ramana langa tine, sa-si doreasca sa-ti cumpere si sa te recomande altora.

Nu iti este clar? Poate gasesti raspunsul aici.

Cate locuri sunt disponibile la workshop?

Nu am mentionat lucrul asta in cartea de vanzare deoarece nu vreau sa devina un trigger de presiune, insa exista un numar limita de locuri si anume un maxim de 20 ca sa pot lucra cu fiecare in parte tinand cont ca este un workshop practic.

Unde se tine workshop-ul?

Acest workshop este online si folosesc platforma Zoom pentru a desfasura activitatea.

Cand are loc workshop-ul?

Workshop-ul este impartit in doua parti de cate doua ore, prima intalnire este miercuri 7 Iunie la ora 18:00 si se sfarseste la ora 20:00. Iar cea de-a doua parte este joi 8 Iunie de la ora 18: 00 pana la ora 20:00.

 

Am nevoie de o anumita experienta pentru a participa?

Nu, nu ai nevoie de experienta. Doar trebuie sa-ti placa sa te joci cu cuvintele si sa-ti doresti sa transmiti urmaritorilor si comunitatii tale mesajul potrivit.

 

Cum se lucreaza?

Vei primi o parte tehnica apoi iti voi cere sa o pui in practica. Vei putea valida textul prin puterea grupului si sa-ti pui la punct unele aspecte importante ale contului de instagram

 

Ce se intampla daca nu pot participa la workshop?

Ideea este sa nu cumperi acest workshop daca nu poti participa, pentru ca partea cea mai frumoasa este sa lucrezi in grup si vei pierde partea practica. Insa daca nu te deranjeaza lucrul asta, vei primi inregistrarea cu partea teoretica a workshop-ului.

 

Ce voi invata mai concret?
  • Cum sa-ti pregatesti profilul pentru a primi noi followers. Degeaba inveti tehnici de scriere si trucuri, daca imaginea contului tau este un dezastru.
  • Vom descoperi care este clientul ideal, care ii sunt problemele si cum putem sa-l ajutam . Daca nu stii cui te adresezi, poti fi cel mai bun scriitor ca nu vei sti sa transmiti mesajul.
  • Secrete si tehnici de scriere persuasiva pentru a-ti mari engagementul si a te face ascultata. Trebuie sa stii sa transmiti mesajul intr-un mod simplu si atractiv pentru ca oamenii sa reactioneze si sa vrea sa te asculte.

 

Care sunt formele de plata?

Forma de plata este una dintre cele mai simple, poti plati intr-un mod sigur cu cardul. Daca nu iti este comod si iti doresti o alta forma de plata, scrie-mi pe adresa de email feliciaftaranu@gmail.com si gasim o alta forma impreuna.

 

Am vreun beneficiu daca recomand si altor persoane?

Da, ai o reducere de 10% daca crezi ca poti aduce cel putin doua persoane, insa trebuie sa imi scrii si sa ma anunti ca vrei sa faci asta. Daca te intereseaza imi poti scrie pe adresa de email feliciaftaranu@gmail.com

 

 

Sunt si alte materiale de lucru inscluse in pret?

In afara de informatia pe care o vei primi pe parcursul workshop-ului, vei mai primi si un ebook cu informatii si care te ajuta sa lucrezi pe viitor.