ATENTIE!

Vreau sa te asigur ca sunt aici  sa te ajut, pentru ca afacerea ta sa creasca si sa te poti bucura de tot succesul pe care ti-l imaginezi.

Daca te uiti in josul paginii vei vedea active doar primele module.De ce am facut lucrul asta? In primul rand sa ma asigur ca vei parcurge pasii in ordine si nu vei sari de la una la alta.In al doilea rand, dupa cum vezi ca este foarte mult material, fiecare modul are cel putin 6 video, inca se mai lucreaza la ultimele module.Dar te asigur ca este cel mai complet curs si nu mai ai nevoie sa cauti nimic in afara.

Este un curs nou si daca esti aici te felicit, esti printre primii care se bucura de el si la acest pret. In curand pretul cursului va creste. 

Te sfatuiesc sa iti faci un program de studiu. Sa dedici o saptamana la fiecare Modul. Cursul are 12 Module. Vei termina in 12 saptamani. Nu o lua in gluma pentru ca este mult de munca, asculta-ma ca stiu ce-ti spun din propria mea experienta.

Te inteleg ca iti doresti mult sa iti vezi sistemul terminat si sa inceapa sa functioneze, dar daca ai asteptat pana acum mai poti astepta 12 saptamani ca sa poti invata tot ce ai de invatat. Cand este un video practic, treci la actiune, fa imediat ce iti indic ca ai de facut, nu trece la urmatorul video pana nu ai terminat  de facut tot. Iti aduc aminte ca nu este un curs in care doar trebuie sa vezi si sa asculti. Daca faci lucrul asta nu vei vedea nici un rezultat.

In fiecare Vineri se activeaza un modul pana la terminarea cursului. Vei avea acces pe viata la acest curs si vei beneficia de toate actualizarile ce se vor face si toate imbunatatirile.

De asemenea ai acces si la cursul meu gratuit de Marketing Online unde vei gasi informatii suplimentare.

Vreau sa te mai avertizez sa nu iti imprumuti datele tale de acces, daca se detecteaza multe adrese de IP sistemul te blocheaza si nu cred ca iti doresti lucrul asta. Daca vrei sa recomanzi cursul scrie-mi si iti pot oferi un 20% de castig.

Si acum…… SPOR LA LUCRU SI MULT SUCCES!!!

Daca gasiti greseli in text sau in video,sau cuvinte de care nu ati auzit  sa stiti ca ma chinui sa inventez o noua limba si fac probe. :)). Jumatate din viata mea mi-am petrecut-o in afara tarii.Cand am plecat ma chinuiam sa invat alte limbi, acum ma chinui sa invat romana.:)). Aveti rabdare cu mine . Nu cautati greselile , focusati-va pe informatie. Stiu ca nu sunt perfecta si nici nu vreau sa fiu.

 

 

CURSURI

MODULUL 1 

Introducere. Incepe aici

MODULUL 2

Secretele prospectarii masive

MODULUL 3

Profunzimea pietii

MODULUL 4

Mesaje persuasive

 

PDF

  1. CEI “3P” PRINCIPALI
  2. MESAJE EMPATICE
  3. MESAJELE DIN CERCUL DE AUR
  4. MESAJUL PENTRU 1 MILION DE EURO

 

MODULUL 5

Marca personala

 

PDF

Evaluare 5.1

Informatii de interes 5.5

MODULUL 6

Video Marketing

 

PDF

Textul pentru crearea unui video comercial

MODULUL 7

Piata organica

 

PDF

 Continut pentru retelele de socializare

Calendar editorial

MODULUL 8

Anunturi platite

MODULUL 9 

Roboti  de prospectare

In curand Roboti de Prospectare

MODULUL 10

Sistem  de prospectare

In curand Sistem de Prospectare

MODULUL 11

Oferte irezistibile

In curand Oferte Irezistibile

MODULUL 12

Organizare Webinar

In curand Organizare Webinar

MODULUL 13

Noutati care ajuta afacerea ta sa creasca

In curand Noutati care ajuta afacerea ta sa creasca

BONUSURI SPECIALE

La terminarea cursului vei primi si acest bonus care te va ajuta sa vinzi mai mult pe whatsapp

Cand ajungem la modulul de a cumpara domeniul si hostingul scrie-mi ca sa-ti instalez Tema Divi. Acest bonus are o valoare de 249$